پلاسما تکنولوژی
فناوری پلاسما چیست؟
پیشرفتهای بشری در کنار تمامی مزیتهایی که برای زندگی بشر به ارمغان آورده، باعث مشکلات پیشبینینشده فراوانی نیز برای ادامه حیات بشری و سیاره محبوب ما گردیده، چالشهای فراوان زیست محیطی که کمابیش خبر از خطر بزرگ انهدام خانه پیر بشر میدهد، رهاورد پیشرفتهای صنعتی بیمهابای بشر بوده که شاید هنوز هزینه گزاف آن را به خوبی درک ننموده است.
از بین این مشکلات، پسماند تولیدشده مولود ناگزیر فعالیتهای صنعتی بوده که از بزرگترین چالشهای امروزه جامعه صنعتی برای ایجاد موازنه بین توسعه، توقف و حفظ حیات و بقاء میباشد.
همانگونه که معلم طبیعت راهنمای سیاری از دستاوردهای بشری در حوزههای مختلف بوده، مکاشفه در صورت چهارم ماده (پلاسما) و شناخت ابعاد منحصر به فرد آن اخیرا باعث ارائه راهکارهایی بدیع برای معضلات بزرگی شده است.
با همین رویکرد نیز اخیرا محققان به معجزه صورت چهارم ماده در حل مشکلات بزرگ از جمله مدیریت پسماند بوسیله این قدرت طبیعی و بازگرداندن آنها به حالت اولیه پی بردهاند.
پلاسما که به عنوان یکی از چهار حالت اصلی ماده، متشکل از الکترونها، یونها، ذرات خنثی (اتمها و مولکولها) و گونههای مختلف شیمیایی میباشد، عموماً با اعمال میدانهای الکتریکی و مغناطیسی به فاز گازی قابل دستیابی است.
فناوری پلاسما استفاده از کاربردهای پلاسما در صنایع مختلف جهت داشتن محیط زیست سالم و پایدار برای زندگی بهتر و ایمن میباشد.
بخش پلاسما شرکت آریا فن ورزان بازوی اجرائی گروه فاندا میباشد که متشکل از یک تیم اجرائی و علمی متمرکز و با تجربه در حوزه فناوری پلاسما است. این مجموعه از ۵ سال پیش گرد هم آمدند تا با خرد جمعی راهکاری منحصر به فرد عملیاتی در حیطه دفع پسماند ویژه و خطرناک بوسیله پلاسمای حرارتی ارائه نماید که حاصل آن ساخت دستگاه Dronplas100 میباشد.
امحای کامل پسماندهای ویژه و خطرناک نظیر PCB ، POP، لجنهای نفتی، روغن آسکارل و پسماند خطرناک کارخانجات صنعتی، یکی از مشخصهها و توانائیهای این دستگاه با فناوری بالا میباشد.
زمینههای فعالیت